Різдвяний концерт гурту “Rejoice”

В цей нелегкий для нашої країни час Бог дарує нам свято. Дарує благословенні дні Свого народження. Запрошує всіх людей до єдності, миру та любові, передусім в наших родинах.

Наповнює прекрасні зимові дні присутністю Ісуса – дитини серед нас.

28 грудня, чудового зимового вечора у місті Житомирі (Музично Драматичний Театрі ім. І. Кочерги) відбувся різдвяний концерт гурту “Rejoice”. Організатором концерту була Парафія Божого Милосердя. Театр був переповнений людьми різного віку: дідусі та бабусі, батьки з дітьми, а особливо, дуже багато було молоді. Концерт вели прекрасні ведучі, які провадили теплий та приязний діалог з публічністю.

Театр переповнювала музика. Всі плескали в долоні, підспівували знані колядки. Панувала родинна атмосфера. Прекрасний спів та чудові мелодії звіщали нам радісну новину про народження Ісуса Христа. Особисто мене наповнювала радістть зі співу, щирих розмов ведучих, усміхнених облич знайомих та друзів. Нас всіх зібрало дитятко в яслах. Ми як одна родина співали для нашого Господа. Після концерту можна було скласти пожертву для благодійної організації яка займається дітьми інвалідами.

Дякую всім хто спричинився до того аби ми всі могли прославляти Дитину – Ісуса разом з гуртом “Rejoice”.

Семінарист Леонід Ярошинський SAC