Допомога військовим

Слава Ісусу Христу! Христос Воскрес!

Дорогі вірні парафії Божого Милосердя!

Щиро дякую вам за допомогу в проведені Великодніх свят за юліанським календарем для наших військовослужбовців на Сході України, які зараз беруть участь у бойових діях, боронячи кордони нашої Батьківщини. Спільними зусиллями католицьких парафії нашого міста та окремих добродіїв нам вдалося організувати свято для близько 5000 захисників.

Цей захід мав кілька етапів. Перший полягав на приготуванні необхідної кількості крашанок та пасок для посвячення в зоні АТО. На цьому етапі організованість католиків міста довела, що спільними зусиллями ми в змозі зробити не одну добру справу. В результаті було зібрано близько 1500 пасок та 8000 яєць, майбутніх крашанок.

Наступним етапом нашого заходу було транспортування великодніх страв в зону АТО. Там вже були визначені маршрути подальшого розподілу святкових страв до військових підрозділів. Територія була розділена на три групи, в кожній з яких були священик та волонтер. Два дні тривало саме проведення урочистих заходів.

Окремо скажу, що обличчя наших захисників під нас молитви над великодніми стравами сяяли почуттям радості та неабиякої вдячності!

Відтак від імені українських військовослужбовців дякую вам за чудову допомогу в організації свята та за ваші молитви!

Христос Воскрес!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/104890795435105001985/albumid/6146048067610013681?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

о. В’ячеслав Гриисвич
військовий капелан Збройних Сил України