Святковий обід для безхатченків

Уже декілька років поспіль у Житомирі традиційно влаштовуються так звані святкові обіди для бідних та безхатченків. Ініціатором такого вчинку милосердя був отець В’ячеслав Гриневич SAC. Як що року організатором заходу стали члени Об’єднання Католицького Апостольства на чолі з сестрою Кароліною, а відповідальними за проведення свята була Парафія Божого Милосердя що на Мальованці.

Святковий обід відбувався 19.04.2015 р. у приміщенні кінотеатру Жовтень. У зв’язку з провідною неділею, людей, для котрих було організоване це свято прийшло небагато – біля тридцяти осіб. Натомість, відповідальних за захід було вдвічі більше. Проте, свято вдалося. Зала була прикрашена вкрай урочисто, протягом усього заходу звучали Пасхальні пісні у виконанні молодіжного хору Парафії Божого Милосердя.

Після читання священиком Слова Божого і благословення, безхатченків частували гарячою їжею, дбайливо приготованою членами Об’єднання Католицького Апостольства. Багато смачної їжі бідні змогли ще й забрати додому. А особливо порадував десерт від ресторанно-готельного комплексу «Шале» – 200 смачнючих млинців, які люб’язно привезла сім’я Цимбалюків.

Метою цього Пасхального обіду було не лише нагодувати потребуючих, але в першу чергу – поспілкуватися з ними, донести Боже Слово, поділитися радістю Воскресіння Господнього.

Тетяна Столярчук – учасник заходу (Об’єднання Католицького Апостольства)