XVIII НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНА

date_range 1 серпня (понеділок) спомин св. Альфонса Марії Лігуорі, єпископа і Вчителя Церкви
date_range 4 серпня (четвер) спомин св. Йоана Марії Віаннея, пресвітера
date_range 6 серпня (субота) свято Преображення Господнього

games На цьому тижні перші четвер, п‛ятниця, субота та неділя місяця. Виставлення Пресвятих Дарів півгодини перед кожною Святою Літургією.
games В четвер запрошуємо на адорацію в намірі про духовенство та нові покликання, яка буде тривати до 21.00. Також в четвер, в спомин св. Йоана Марії Віаннея, покровителя настоятелів, пам‛ятаймо в молитвах про нашого настоятеля. В четвер відвідуємо хворих.
gamesВ суботу зміна таємниць Розарійних Кругів.

Намір на серпень: про добрий врожай

В суботу, 6 серпня, в свято Преображення Господнього відбудеться благословення яблук та інших фруктів.games
Молімося за нашу молодь, яка на чолі з о. Віталієм бере участь у Всесвітньому Дні Молоді.

Треті передшлюбні оголошення:
blur_on Смірнов Валентин, син Віктора та Регіни, римо-католик наш прихожанин та Шимон Марія, дочка Олександра та Галини, римо-католичка, з парафії Матері Божої Скорботної з Нової Борової.
blur_on Філінський Генадій, син Володимира та Галини, римо-католик, та Твардовська Вікторія, дочка Леоніда та Наталії, римо-католичка.
blur_on Пода Олександр, син Болеслава та Валентини, римо-католик та Пода Тетяна, дочка Михаїла та Галини, римо-католичка – наші прихожани.

games Просимо про молитву в намірі будови храму, сумлінної праці будівельників та їх безпеку.
games Дякуємо за квіти, а особливо для Терези Гайструк і водночас просимо їх на декорацію нашого храму.
games Дякуємо за допомогу в будівельних працях: Смиковський В‛ячеслав, Рибчинський Юліан, Бржеціцький Антон, Пясковський Дмитро і Владислав, Яценко Андрій, Венгловський Андрій, Зубчук Анатолій.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму:
род. Грижбовських, Соколовська Поліна, Дідковська Альона, Грибовська Юзефа, Котвіцька Кароліна, Левицька Юлія, Ярошинський Валерій, род. Закрасіних, Вонсович Людмила, Галицька Аделя, род. Кисліцьких, Гребньова Наталія, род. Куліковських, род. Якімів, Болейко Наталія, Лютер Гелена.