П’ЯТА НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНА

date_range 6 лютого (понеділок) спомин свв. Павла Мікі і сподвижників, мучеників 8 лютого (середа) міжнародний день молитви за жертв торгівлі людьми
date_range 10 лютого (п’ятниця) спомин св. Схоластики, діви
date_range 11 лютого (субота) спомин Матері Божої Лурдської, міжнародний день хворих

games Сьогодні Перша Неділя місяця, адорація Пресвятих Дарів. Після кожної Служби Божої на честь св. Агати буде благословіня води та хліба.
games Спільнота «Джерело Життя» запрошує на зустрічі «Альфа курсу», які пройдуть з 21 лютого по 25 квітня. Детальна інформація на дошці оголошеннь.
games 10 лютого, у п’ятницю відзначаємо спомин св. Схоластики, покровительки Сестер Бенедиктинок. Сестри запрошують на спільну Святу Літургію на 14.00.
games 11 лютого, у суботу, в міжнародний день хворих, після кожної Служби Божої, можна буде приступити до Таїнства Єлеопомазання Хворих.дляю

Намір на лютий для Розарійних Кругів: про нові покликання до священства і монашества та про дар святості та смирення для всіх богопосвячених осіб.

У нашій парафії проходять душпастирські відвідини тобто посвячення домівок. Парафіян, по чиїх вулицях вже відбулися відвідини, але їх домівки не посвятили, просимо звертатися до захристії чи записатися на сайті. Кошти, які ви жертвуєте в під час коляди, є призначенні на будову храму.

games З суботи, 25 лютого, о 17.00 год. розпочинається курс приготування дорослих до Першого Причастя та Вінчання. Бажаючих просимо записуватися в захристії.
games 17 – 19 лютого (п’ятниця – неділя) каплиця на вул. Дібровної – Школа Християнського Життя і Євангелізації.
games Тривають катехези для дітей, молоді та дорослих. Запрошуємо.

В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
В захристії можна придбати Водограйчик.
Просимо про молитву в намірі будови храму, сумлінної праці будівельників та їх безпеку.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Паримський Ігор.
Бажаємо всім Божої опіки та благословення!