XXXI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

date_range 9 листопада – свято річниці освячення Латеранської Базиліки
date_range 10 листопада – спомин Льва Великого, Папи і Вчителя Церкви
date_range 11 листопада – спомин св. Мартина Турського, єпископа

games Сьогодні 5 листопада Служба Божа на “Дружбі” відбудиться о 12.00.
games Листопад – особливий час молитви за померлих. З 1 по 8 листопада, вірні, котрі будуть відвідувати будь-яке кладовище, і помоляться за померлих та в намірах Святішого Отця, можуть отримати повний відпуст провин, який можна пожертвувати за одного з померлих (кожного дня за одного з померлих).
games В наших паллотинських храмах, за померлих, імена яких ви записали на листках, щоденно відправляється 24 спільні Служби Божі.
games В неділю, 12 листопада, о 12.00, відбудеться фінал конкурсу «Марія – перлина Бога і наша надія». Запрошуємо всіх учасників конкурсу.
games В неділю, 12 листопада, з нагоди дня Незалежності Республіки Польщі в каплиці на вул. Дібровній о 8.30 буде відправлена Свята Літургія за Предків – Поляків. Після Служби – короткий фільм про історію Польщі. Особливо запрошуємо тих, які відвідують курси польської мови.
games В нашій парафії є два Дитячі Розарійні Кола. Хто б з дітей хотів належати до Розарійного Кола – ще можна записатися.
games Намір для Розарійних Кругів: молимося за померлих
games З 17 по 19 листопада відбудеться зустріч молоді в Довбиші 8-11 клас. Зголошуватися до о. Леоніда.
В суботу, 18 листопада відбудеться поїздка для дітей від 3 – 6 класів в Київський зоопарк та в Вищу Духовну Семінарію в Ворзелі. Записуватися в захристії.
games Тривають катехези. Детальний розклад на дошці оголошень. Просимо батьків звернути увагу на участь дітей в катехезах.
games Зустрічі для катехетичної групи жінок відбуваються щовівторка в каплиці на вул. Дібровній. О 18.00 Свята Літургія, потім катехеза. На цю Службу також запрошуємо працюючу молодь, для котрої після Служби буде окрема катехеза. Запрошуємо.
games В захристії можна придбати календарі на польській та українській мові на 2018 рік.
games Просимо про молитву за хворого о. Богдана Кушніра з Києва.
games В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Можна записуватися в захристії.
games Дякуючи за пожертви, далі просимо про молитву та допомогу в намірах будови нашого храму.

games Дякуємо за молитви, продукти, за квіти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Ольшанська Анеля, род. Жебрівських, Зубчук Анатолій, Свінціцька Ніна, Господарик Олександра, Новосад Яна, Башинська Зофія, Башинська Оксана, Рибчинська Оля.\

БАЖАЄМО БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!