УРОЧИСТІСТЬ ЗІСЛАННЯ СВЯТОГО ДУХА

date_range 5 червня (понеділок) – свято Пресвятої Діви Марії, Матері Церкви
date_range 8 червня (четвер) – свято Господа нашого Ісуса Христа, Верховного і Вічного Священика
date_range 11 червня (неділя) – урочистість Пресвятої Трійці
games Сьогодні можна отримати повний відпуст за участь у публічному співі гімну: «О Дух-Творець».
games Сьогодні відбудеться родинний фестин – благодійна святкова забава, яку організовує наша парафія. Триватиме від 15.00 до 22.00 год., і відбудеться на спортивному майданчику біля нашого храму. Тема фестину: «Родина – моє щастя». Дякуємо організаторам за активну участь, а для Вас за лоти та випічку.
games Сьогодні закінчується Великодній Період. Остання можливість Великодньої Сповіді.
games Тривають червневі молебені. Після кожної Святої Літургії перед виставленими Пресвятими Дарами співаємо Літанію до Серця Ісуса.
games Триває перша зміна нашого парафіяльного табору «Майстерня святості», в якому бере участь 60 дітей. Дякуємо за духовну та матеріальну підтримку.

Оголошення для дітей з табору
Відбулися зміни в нашій програмі. В понеділок приходимо на 10.00 в каплицю на Дібровній, натомість у вівторок, їдемо в Довбиш.
Прохання до батьків, які записали своїх дітей в табір. Якщо Ваша дитина не може брати участі в таборі, будь – ласка повідомте нас про це. Ця інформація допоможе нам в організації табору. Просимо також без поважних причин не пропускати табору. Дякуємо за зрозуміння. Друга зміна табору відбудеться з 7 по 16 червня.

games 18 червня в літньому театрі «Ракушка» відбудеться євангелізаційний концерт. Детальна інформація на дошці оголошень.
games В захристії можна придбати лампадки, Водограй та Водограйчик.
games В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Охрименко Людмила, род. Ярошинських, Новосад Яна.
Просимо про молитву в намірі будови храму.
БАЖАЄМО БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВІННЯ.