III ВЕЛИКОДНЯ НЕДІЛЯ

✠ Сьогодні маємо проводи. Свята Літургія на «Дружбі» о 12.00. Список Богослужінь на кладовищах на дошці оголошень.

✠ З 20 по 22 квітня (п’ятниця – неділя) в Зарічанах, в осередку Карітас відбудуться реколекції для чоловіків. Початок о 18.00. Кошт 400 гр. Бажаючих просимо записуватися в захристії.

✠ В наступну неділю, 22 квітня, після Святої Літургії о 12.00 відбудуться батьківські збори для батьків, діти яких 20 травня приступають до Першого Причастя. Явка обов’язкова.
✠ З 27 – 29 квітня (п’ятниця – неділя) в Зарічанах відбудеться Перший Паллотинський Симпозіум в Україні на тему «Початки Паллотинської Харизми в Україні». Запрошуємо всіх бажаючих, а особливо симпатиків та членів Об’єднання Католицького Апостольства. Кошт 230 гр. Записуватися в захристії. Детальна інформація на дошці оголошень ОКА.

✠ Хто прагне приступити до Таїнства Миропомазання просимо записатися в захристії.

✠ Триває дитячий конкурс «Христос воскрес! Радійте діти!» Запрошуємо переглянути роботи дітей, які вже виставленні в коридорі.
✠ Запрошуємо молодь взяти участь в Школі Ісуса, котра відбудеться 20-22 квітня в Довбиші. Під час Школи Ісуса поїдемо на чування до Бердичева. План зустрічі на дошці оголошень. Звертатись до о. Леоніда.
✠ В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
✠ Розпочинаємо крити дах на храмі, це важка та дорога інвенстиція, тому просимо молитися про добру роботу та безпеку працівників, а також просимо про фінансову підтримку.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Молодиченко Галина, Бальс Валентина.
ХРИСТОС ВОСКРЕС! АЛІЛЛУЯ!
Бажаємо Божого благословіння!