П’ЯТНАДЦЯТА НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

🗓 16 липня (понеділок) – урочистість ПДМ Бердичівської, Головної покровительки Київсько-Житомирської дієцезії

† В четвер, 12 липня, єпископ Віталій Кривицький, посвятив хрест, який буде вміщено на «купол» нашого храму.

† З 16-18 липня, в Довбиші відбудеться Зустріч Молоді. Просимо про молитву.

† З 21 липня по 3 серпня, 30 дітей з нашої парафії разом з о. Леонідом, с. Галиною та п. Маріною буде перебувати в таборі в Карпатах. Просимо про молитву.

† 21-22 липня у Всеукраїнському санктуарії Матері Божої Святого Скапулярію в Бердичеві відбудуться відпустові урочистості. Урочиста Св. Літургія 22 липня о 11.00. Детальна інформація на дошці оголошень.

† З 19 – 21 липня, відбудеться паломництво з Довбиша до Бердичева. Вихід з Довбиша в четвер, 19 липня о 8.00. Кошт 150 гр. Запис в захристії.

† Отці Францисканці запрошують взяти участь в паломництві до Санктуарію Матері Божої Бердичівської (Житомир – Бердичів). Детальна інформація на дошці оголошень.

† Також можна буде поїхати автобусом. Виїзд 22 липня, о 8.00 від взуттєвої фабрики. Кошт 50 гр. Записуватися в захристії.

† Просимо про молитву за хворого о. Богдана та о. Станіслава.

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.

† Криємо дах на храмі, це важка та дорога інвестиція, тому просимо молитися про добру роботу та безпеку працівників, а також просимо про фінансову підтримку.

† Дякуємо за квіти і просимо приносимо їх для оздоблення наших каплиць. До каплиці по вул. Дібровній просимо приносити в п’ятницю вранці; натомість в храм по вул. Йоана Павла ІІ – вечором в п’ятницю або вранці в суботу.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Віктор Куліковський, род. Дзиганських, Умінська Аделя, род. Кісліцьких, Пясковський Володимир.
Бажаємо всім Божої опіки та благословення!