XIX НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

🗓 14 серпня (вівторок) – спомин св. Максиміліана Марії Кольбе, пресвітера і мученика
🗓 15 серпня (середа) – урочистість Внебовзяття Пресвятої Діви Марії

† Сьогодні після Служби Божої о 12.00 відбудуться батьківські збори для батьків, діти яких їдуть до Польщі (95 осіб). Просимо про молитву.
† З нагоди святкування 1030 річниці Хрещення Київської Русі – України, сьогодні в Житомирі відбудуться святкування. Програма святкування на дошці оголошень. Також біля виходу можна взяти листівку, на якій є програма заходів.
† В середу, 15 серпня, відзначаємо обов’язкову урочистість Внебовзяття Пресвятої Діви Марії. Обов’язок бути на Святій Літургії та утриматися від праці. Святі Літургії о 7.00, 9.00 (на Дібровній), 12.00 та 19.00.
† В неділю, 26 серпня будемо дякувати о. Леоніду за душпастирську працю в нашій парафії. О. Леонід з вересня буде працювати в Довбиші.
† Просимо про молитву за хворого о. Богдана та о. Станіслава та за хворих.
† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
† Криємо дах на храмі, тому просимо молитися про добру роботу та безпеку працівників, а також просимо про фінансову підтримку.
† Дякуємо за квіти і просимо приносимо їх для оздоблення наших каплиць. До каплиці по вул. Дібровній просимо приносити в п’ятницю вранці; натомість в храм по вул. Йоана Павла ІІ – вечором в п’ятницю або вранці в суботу.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: род. Вонсович, Кислицька Валентина, Охота Олександра.

Бажаємо всім Божої опіки та благословення!