XXVIII НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

15 жовтня (понеділок) – св. Терези від Ісуса, діви і Вчителя Церкви
16 жовтня (вівторок) – св. Маргарити Марії Алакок, діви
17 жовтня (середа) – св. Ігнатія Антіохійського, єп. і мученика
18 жовтня (четвер) – свято св. Луки, євангеліста, покровителя медпрацівників

† Сьогодні в нашій парафії всі проповіді буде проголошувати о. Євгеній Бобик. Отець на Польовій будує каплицю. Пожертвування (таца) будуть призначенні на цю справу. Просимо про допомогу.
† Вчора в Довбишському Санктуарії Матері Божої Фатимської відбулася Св. Літургія та процесія, яку очолив єпископ Віталій Кривицький. З нашої парафії їздив автобус.
† Завтра до нас завітає Дональд Трабіт – президент всесвітньої спільноти для чоловіків св. Йосипа. Після Служби Божої о 18.00 проведе молитву про оздоровлення, після якої відбудеться зустріч для чоловіків.
† Завтра група дорослих наших парафіян разом з настоятелем о. Ярославом виїзджає до Львова, а в п’ятницю група підлітків з с. Галиною та о. Ярославом. Просимо про молитву.
† Триває жовтень – місяць присвячений молитві Св. Розарію. Вранці молитва на Розарію – під час півгодинного виставлення Пресвятих Дарів перед Св. Літургією, вечором після Св. Літургії.
Дітей, запрошуємо на Розарій після вечірньої Св. Літургії. Після Розарію, діти збирають «бонуси». Пам’ятаймо, що через Розарій можна випросити багато благодатей.
† Триває дитячий конкурс «Розарій – телефонний дзвінок до Марії». На конкурс ще приймаються вироби виконанні різними технікам. На переможця чекає приз.
† Тривають катехези. Детальний розклад на дошці оголошень. Також вже розпочалися катехези для жінок. Щовівторка, в каплиці по вул. Дібровній, о 17.30 – Розарій, о 18.00 – Св. Літургія і катезеза.
† Товариство Приятелів Польської Традиції та Культури, в суботу, 20 жовтня, організовує прибирання Польського Цвинтаря під назвою «Сто осіб на Сто років», з нагоди 100 річниці Незалежності Польщі. З собою потрібно взяти відповідне взуття, одяг, рукавиці, а також сікатори та сокири. Після прибирання всіх запрошуємо на почастунок. Збір 20 жовтня, о 10.30 біля входу у цвинтар. Бажаючих просимо записатися у волонтерів при виході.
† Запрошуємо дітей з 3 по 6 класи на Малий Апостол. Кожної суботи о 12.00, учасники Малого Апостола зустрічаючись разом моляться, читають Слово Боже, грають в різні конкурси, роблять саморобки та смакують капучіно. Запрошуємо!!!
† Розпочався курс приготування дорослих до Таїнств Вінчання та Першого Причастя. Бажаючих просимо записуватися в захристії (субота 17.00) .
† Учнів курсів на «Карту Поляка» запрошуємо кожної неділі в каплицю по вул. Дібровній на Св. Літургію о 8.30. Після Св. Літургії – лекція про Польські Традиції.

† Благодійний Фонд «Карітас-Спес» проводить акцію «Кілограм Милосердя». Детальна інформація на дошці оголошень.
† В наступну неділю розпочинається Місійний Тиждень. Пожертвування на Місії можна буде скласти до скриньки при вході.
† В суботу, 20 жовтня, в Бердичівському Санктуарії Матері Божої відбудеться П’яте Всеукраїнське Паломництво Медичних Працівників. Бажаючих просимо записуватися в захристії.
† Вже можна записувати Листопадові інтенції. Кожного дня протягом листопада в наших паллотинських храмах буде відправлятися 24 Служби Божі за записаних померлих. Пожертвування з інтенцій будуть призначенні на будову храму.
На дошці оголошень вже є розклад Богослужінь на кладовищах. На Польському цвинтарі Служба Божа в неділю, 2 листопада о 12.00, а на Дружбі – в неділю, 4 листопада о 12.00.
† В захристії можна придбати календарі на 2019 рік на українській мові, лампадки, Водограй та Водограйчик.
† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
† Дякуємо за квіти і просимо приносимо їх для оздоблення наших каплиць. До каплиці по вул. Дібровній просимо приносити в п’ятницю вранці; натомість в храм по вул. Йоана Павла ІІ – вечором в п’ятницю або вранці в суботу.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Шевчук Анеля, Дзиганська Людмила, Тищенко Леонід, Пясковська Яніна, Рудківська Валентина, Пясковський Володимир, Поримский Ігор, Седлецький Павло. Особливо дякуємо для родини Демидюк за машину дров.

Бажаємо всім Божої опіки та благословення!