УРОЧИСТІСТЬ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ

🗓 31 травня (четвер) – свято відвідин ПДМ
🗓 1 червня (п’ятниця) – спомин св. Юстина, мученика
🗓 3 червня (неділя) – урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа

✠ Сьогодні в нашій парафії гостимо представників Радіо Марія.

✠ В п’ятницю розпочинається червень – місяць присвячений Пресвятому Серцю Ісуса. Після кожної Святої Літургії, при виставлених Пресвятих Дарах, співаємо Літанію до Пресвятого Серця Ісуса.

✠ На цьому тижні Перша П’ятниця, Субота та Неділя Місяця. Виставлення Пресвятих Дарів та можливість посповідатися. В П’ятницю будемо відвідувати хворих. В Суботу – після вечірньої Служби Божої зустріч Розарійних Кругів для дорослих.
Діти, які належать до Розарійних Кругів вже отримали свої таємнички. Прохання до батьків: прослідкувати, щоб діти влітку не забували молитися одну таємницю Розарію.
Намір для Розарійних Кругів: про добрий відпочинок для дітей та молоді

✠ Сьогодні на спортивному стадіоні Мальованки, відбудеться святкова забава Родинний фестин, яку організовує наша парафія. Початок о 15.00. Сердечно усіх запрошуємо на сімейний відпочинок з Богом. Просимо також чоловіків про допомогу після закінчення свята.
Під час фестину буде проводитися Лоторея, головним призом якої буде виїзд до Польщі (на море) та вечеря в кав’ярні «Агнєшка».

✠ Завтра розпочинається перший заїзд нашого парафіяльний табору «Трамплін до Неба». Є ще декілька вільних місць. Просимо про молитву.

✠ Увага! З понеділка, тобто з 28 травня, вечірня Служба Божа о 19.00.

✠ 2 червня, в суботу, в Києві пройде Всеукраїнська Хода на Захист Прав Дітей і Сім’ї. Це дуже важлива подія, яка може вплинути на майбутнє нашої Держави. З огляду на християнські цінності, не можемо мовчати. Не будьмо до цього байдужими. З нашої парафії буде організований автобус. Запис в захристії. Наша присутність на ході на захист християнської сім‛ї дуже важлива, тому що противники Божих Законів, 17 червня, в Києві організовують Марш рівності, Марш лесбійок, геїв, бісексуалів, трансгендерів та інших представників сексуальної орієнтації.

✠ В наступну неділю відзначаємо урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа. Головна Свята Літургія о 10.00 в кафедральному храмі, після чого відбудеться процесія вулицями Житомира.

✠ Бажаючих йти на паломництво з Варшави до Ченстохови просимо записуватися у о. Віктора.

✠ Вже маємо хрести, які будуть «стояти» на храмі. Дякуємо Олегу Готіну за доставку з Білої Церкви.

✠ Школа «Всесвіт» запрошує дітей віком від 7 до 14 років, на літній табір «Подорож з Маленьким Принцом». Детальна інформація на дошці оголошень.

✠ В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.

✠ В захристії можна придбати Водограй та Водограйчик.

✠ Криємо дах на храмі, це важка та дорога інвестиція, тому просимо молитися про добру роботу та безпеку працівників, а також просимо про фінансову підтримку.

✠ Дякуємо за квіти і просимо приносимо їх для оздоблення наших каплиць. До каплиці по вул. Дібровній просимо приносити в п’ятницю вранці; натомість в храм по вул. Йоана Павла ІІ – вечором в п’ятницю або вранці в суботу.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: род. Кислицьких, Вонсович Людмила, род. Туровських, род. Криваківських, Денисевич Розалія, Перегуда Тадеуш, род. Тищенко, род. Ренькас, Башинський Леонід.

БАЖАЄМО БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!