УРОЧИСТІСТЬ ЗІСЛАННЯ СВЯТОГО ДУХА

🗓 21 травня (понеділок) – свято Пресвятої Діви Марії, Матері Церкви
🗓 24 травня (четвер) – свято Господа нашого Ісуса Христа, Верховного і Вічного священика
🗓 26 травня (субота) – спомин св. Филипа Нері, пресвітера
🗓 27 травня (неділя) – урочистість Пресвятої Трійці

✠ Сьогодні відзначаємо урочистість Зіслання Святого Духа. Можна отримати повний відпуст за участь у публічному співі гімну: «О Дух-Творець» (Veni Creator).
Також сьогодні, о 14.00, в нашій парафії відбудеться урочистість Першого Причастя. Цього року до Причастя приступає 21 дитина. Огорнімо наших дітей молитвою.
✠ Триває місяць травень, присвячений Матері Божій. Після кожної Святої Літургії, при виставлених Пресвятих Дарах, співаємо Лоретанську Літанію.
✠ В каплиці по вул. Дібровній, з 25 по 27 травня, відбудеться Школа Християнського Життя.
✠ В суботу, 26 травня, в храмі по вул. Йоана Павла ІІ, відбудеться Концерт Привітань для Мам та День Полонії. Початок о 18.00. Бажаючих привітати Мам просимо приносити свої побажання в захристію. Ці побажання пролунають на святі. Запрошуємо всіх Мам.
✠ В неділю, 27 травня, на спортивному стадіоні Мальованки, відбудеться святкова забава Родинний фестин, яку організовує наша парафія. Початок о 15.00. Сердечно усіх запрошуємо на сімейний відпочинок з Богом. Просимо також чоловіків про допомогу в приготуванні свята. Можна записатися в захристії. А жінок просимо про випічку печива, яке будемо продавати.
Під час фестину буде проводитися Лоторея, головним призом якої буде виїзд до Польщі (на море) та вечеря в кав’ярні «Агнєшка»
✠ В наступну неділю, в нашій парафії будемо гостити представників Радіо Марія.
✠ Увага! З наступного понеділка, тобто з 28 травня, вечірня Служба Божа о 19.00.
✠ 2 червня, в суботу, в Києві пройде Всеукраїнська Хода на Захист Прав Дітей і Сім’ї. Це дуже важлива подія, яка може вплинути на майбутнє нашої Держави. З огляду на християнські цінності, не можемо мовчати. Не будьмо до цього байдужими. З нашої парафії буде організований автобус. Запис в захристії. Наша присутність на ході на захист християнської сім‛ї дуже важлива, тому що противники Божих Законів, 17 червня, в Києві організовують Марш рівності, Марш лесбійок, геїв, бісексуалів, трансгендерів та інших представників сексуальної орієнтації.
✠ Школа «Всесвіт» запрошує дітей віком від 7 до 14 років, на літній табір «Подорож з Маленьким Принцом». Детальна інформація на дошці оголошень.
✠ В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.
✠ В захристії можна придбати Водограй та Водограйчик.
✠ Розпочинаємо крити дах на храмі, це важка та дорога інвестиція, тому просимо молитися про добру роботу та безпеку працівників, а також просимо про фінансову підтримку.
✠ Дякуємо за квіти і просимо приносимо їх для оздоблення наших каплиць. До каплиці по вул. Дібровній просимо приносити в п’ятницю вранці; натомість в храм по вул. Йоана Павла ІІ – вечором в п’ятницю або вранці в суботу.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму:
БАЖАЄМО БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!