ДРУГА НЕДІЛЯ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

🗓 19 березня (вівторок) – урочистість св. Йосифа, Обручника ПДМ

† Триває Великий Піст. Розклад Великопісних Богослужінь на дошці оголошень. Нагадуємо, що Хресна Дорога для дітей – у п’ятницю о 17.00, для молоді – в середу після вечірньої Святої Літургії.
† Триває новенна до св. Йосипа, а у вівторок 19 березня відзначаємо урочистість св. Йосипа – покровителя будови нашого храму.
† На цьому тижні, з 21 – 24 березня (четвер – неділя), в нашій парафії відбудуться великопісні реколекції, які проведе о. Юзеф Свідніцькі. Нагадуємо, що кожен католик має обов’язок взяти участь в реколекціях, після яких можна отримати повний відпуст.
† З п’ятниці, 22 березня, в нашій парафії розпочинаються відвідини (перегринація) наших сімей Іконою Святої Родини з Назарету.
Схема відвідин наступна: сім’я отримує Ікону Святої Родини в п’ятницю після вечірньої Святої Літургії і повертає її в понеділок перед вечірньою Святою Літургією. Наступна сім’я відразу ж в понеділок забирає Ікону до своєю домівки і повертає знову у п’ятницю на вечірню Святу Літургію.
Під час відвідин Ікони, заохочується, щоб родина перебувала у стані освячуючої благодаті (тобто без тяжкого гріха) та приступила до Святого Причастя.
Під час перебування Ікони вдома, потрібно принаймні раз на день цілою родиною зібратися на спільній молитві. На цю молитву можна запросити родичів, сусідів чи друзів. Записуватись на відвідини Ікони Святої Родини з Назарету в захристії.
† Триває дитяча виставка на тему «Біль Бога», метою якої є задуматися над тим, які наші вчинки ранять Ісуса Христа. Роботи можна переглянути в коридорі.
† Щосереди, о 19.00 відбуваються зустрічі для всіх, хто хоче належати до Спільноти Об’єднання Католицького Апостольства (ОКА). Зустрічі проводить с. Юлія.
† Тривають катехези. Детальний розклад на дошці оголошень.
† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.