XXІІI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

12 вересня (четвер) – спомин Пресвятого Імен Марії

13 вересня  (п’ятниця) – спомин св. Йоана Золотоустого, єп. і Вчителя Церкви

14 вересня (субота) – свято Воздвиження Всечесного Хреста

† Сьогодні теж відзначаємо Різдво Пресвятої Діви Марії.

З понеділка, 9 вересня, вечірня Свята Літургія в нашій парафії буде відправлятися о 18.00.

† Репетиції молодіжного ансамблю розпочнуться з 15 вересня, які будуть відбуватися щонеділі о 13.00 – п. Юля. Також запрошуємо дітей зголошуватися до дитячого хору, який веде п. Настя.

† В нашій парафії розпочинаються катехези для дітей. Детальний розклад катехез на дошці оголошень. Просимо батьків, дідусів та бабусь допомогти дітям запланувати час  на катехетичні заняття. На коридорі можна прочитати про катехези.

† В суботу, 14 вересня маємо третю  річницю смерті о. Олександра Мілевського SAC. З цієї нагоди з нашої парафії організовується автобусне паломництво в Добвишський Санктуарій Матері Божої Фатимської, де є похований о. Олександр. Свята Літургія в намірі о. Олександра відбудеться в Довбиші о 12.00. Виїзд безковшовний. Збір о 10.00 біля взуттєвої фабрики. Бажаючих просимо записуватися в захристії.

† В наступну неділю, після Святої Літургії о 12.00 відбудеться урочисте посвячення нових катехетичних класів.

† З 25 по 27 жовтня запрошуємо дорослих та молодь на Оазу Молитви, яка відбудеться в Києві. Детальна інформація на дошці оголошень.

Намір на вересень: за дітей та молодь, які розпочинають навчальний та катехетичний рік.

† В нашій парафії розпочинає свою роботу християнський мовний центр «Слово», де буде можливість вивчати англійську та польську мови. Бажаючі можуть взяти анкети участі в захристії. 

† З 20-22.09.2019 року у Шаргороді та Вінниці відбудеться Всеукраїнський конгрес сімей.

З нашої парафії організовується поїздка на третій день конгресу (22.09). Бажаючих просимо записуватися в захристії. Інформаця на дощі оголошень.

† В захристії можна записатися до приготування Першої Сповіді та Причастя. Перша катехеза відбудеться 5 жовтня о 17.00.

† В захристії можна придбати лампадки, Водограй та Водограйчик.

† В нашій парафії триває перегринація ікони Святої Родини з Назарету та образу Ісуса Милосердного. Записуватися в захристії.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму:  Вонсович Анна, Тищенко Леонід, Дзиганська Людмила, род. Кухарських, Левандовський Микола

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!