XХVIІІ НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

15 жовтня (вівторок) – спомин св. Терези від Ісуса, діви і Вчителя Церкви

16 жовтня (середа) – спомин св. Маргарити Марії Алакок, діви

17 жовтня (четвер) – споминсв. Ігнатія Антіохійського, єп. і мученика

18 жовтня (п’ятниця) – свято св. Луки, євангеліста

† Сьогодні, в часі кожної Святої Літургії, родина Перегуди дасть свідоцтво про участь у Всеукраїнському Конгресі Сім’ї, який відбувся в Шаргороді та Вінниці в кінці вересня.

† Триває жовтень – місяць присвячений молитві Св. Розарію. Вранці молитва на Розарію – під час півгодинного виставлення Пресвятих Дарів перед Св. Літургією, вечором після Св. Літургії.

Дітей, запрошуємо на Розарій після вечірньої Св. Літургії, який будемо молитися в намірі наших родин та місій. Щоденно (крім неділі) після Розарію, діти збирають «бонуси», за які в кінці жовтня отримають фігурки Матері Божої з Кібехо. Пам’ятаймо, що через Розарій можна випросити багато благодатей. 

† Триває дитячий конкурс «Розарій – радість Марії». На переможця чекає приз.

† Сьогодні в храмі, після Св. Літургії о 18.00 відбудеться екуменічна молитва в стилі ТЕЗЕ. Запрошуємо.

† Вчора в Санктуарії Матері Божої Фатимської в Довбиші відбудулися Фатимські урочистості. З нашої парафії було два автобуси. 

† 19 жовтня, відбудеться паломництво медичних працівників до  Бердичева. Можна записатися в захристії.

† З 18-20 жовтня в Житомирі відбудуться ХІІ Дні Польської Культури в Україні та XXV Міжнародний Фестиваль Польської Культури „Tęcza Polesia”. Детальна інформація на дошці оголошень.

† В захристії можна ще записатися на приготування дорослих до Першої Сповіді та Причастя. Також можна записатися на приготування до Миропомазання.

† Тривають репетиції дитячого хору та молодіжного ансамблю, а також катехези. Детальний розклад на дошці оголошень. Просимо дорослих допомогти дітям запланувати час  на катехези. 

† В нашій парафії працює християнський мовний центр «Слово», в якому можна вивчати англійську та польську мови. Розклад уроків на дошці оголошень. 

† В нашій парафії діє Сімейна Порадня, яку щосуботи веде п. Алла Весельська, психолог-психотерапевт. На зустрічі зголошуватися в телефонному режимі. Номер тел. 098 405 80 05.

† В захристії можна придбати Водограй та Водограйчик, лампадки та календарі.

† При виході з каплиці можна взяти листки, на яких записуємо інтенції на листопад за наших померлих. Протягом листопада, кожного дня за записаних померлих буде відправлятися 24 спільних Служб Божих.

† В нашій парафії триває перегринація ікони Святої Родини з Назарету та образу Ісуса Милосердного.

† Інформація щодо будівництва храму: З листопада розпочинаємо робити стелю в храмі. Це небезпечна та коштовна праця. Просимо про молитву. Вже поставленні центральні двері з вікном у вхід до храму. Кошти на двері та вікно пожертвували род. Цимбалюк та Володимир Кропивницький. Дуже дякуємо!!!

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму:  Петрівський Григорій, род. Нечипуренко, род. Блоцьких, род. Холодецьких, род. Орищук, род. Скримінських, Тищенко Леонід, Ясюнецька Анеля, род. Кулаківських.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!