ДРУГА НЕДІЛЯ АДВЕНТУ

9 грудня (понеділок) – урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії
13 грудня (п’ятниця) – спомин св. Луції, діви та мучениці
14 грудня (субота) – спомин св. Йоана від Хреста, єпископа і Вчителя Церкви

† Переживаємо Адвент – час приготування до Різдва Христового.
Запрошуємо на Рорати, які в каплиці по вул. Дібровній будуть відправлятися щосереди о 9.00, в храмі ж по вул. Йоана Павла ІІ – у вівторок, четвер та суботу вранці о 6.30. Дітей після Роратньої Служби запрошуємо на смачний сніданок.
Діти на Рорати мають приносити «ангелів», на яких потрібно написати своє ім’я, прізвище та зроблений добрий вчинок. Нагадуємо, що за допомогою «ангелів» вибирається дитина, яка забирає фігурку Матері Божої додому до наступних Рорат. В кінці Рорат всі «ангели» будуть розміщенні на декорації.
† Сьогодні в нашій парафії приймаємо представників Радіо Марія.
† Сьогодні під час Святої Меси о 12.00 відбудеться прийняття нових дітей до хору.
† У понеділок, 9 грудня, відзначатимемо Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. Це не обов’язкова урочистість, але заохочуємо взяти участь у Святій Месі. Святі Меси відправлятимуться о год. 7.00, 9.00 (вул. Дібровна) та 18.00. Цього дня збиратимемо пожертвування на утримання «Радіо Марія».
Намір на грудень: за наші сім’ї, про взаємне розуміння, любов та прощення
† В рамках щорічної всеукраїнської благодійної акції Карітас-Спес України «Різдвяна свічка», можна придбати свічки на вігілійний стіл, за добровільну пожертву (але не менше ніж 13 гр.).
† Парафіяльні адвентові реколекції відбудуться 20-22 грудня (п’ятниця, субота, неділя), котрі проведе о. Павло Гусаківський.
† В захристії можна придбати Водограй та Водограйчик, календарі польською та українською мовою та лампадки на Рорати.
† В нашій парафії триває перегринація ікони Святої Родини з Назарету та образу Ісуса Милосердного.
Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Пясковський Володимир та Жидецька Леонтина.
Особливо дякуємо за допомогу Черепанському Леоніду.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!