XХX НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

28 жовтня (понеділок) – свято свв. Симона та Юди Тадея, апостолів

1 листопада (п’ятниця) урочистість Усіх Святих

2 листопада (субота) – спомин усіх померлих вірних

___________________________________________________________________________________________

† Закінчується жовтень – місяць присвячений молитві Св. Розарію. Підсумок конкурсу «Розарій – радість Марії» та щоденної участі дітей на молебні Святого Розарію відбудеться в неділю, 10 листопада о 12.00.

† Сьогодні ще можна скласти пожертви на  місії в скриньку біля св. Йосипа.

† Розпочинається листопад – місяць присвячений молитві за померлих. 2 листопада, в суботу Свята Літургія на Польському Цвинтарі о 12.00 та 3 листопада в неділю на Дружбі о 12.00. Детальний розклад Служб Божих на цвинтарях на дошці оголошень.

1 листопада, в п’ятницю маємо обов’язкову урочистість Всіх Святих. Служби Божі о 7.00, 9.00 (Дібровна), 12.00, Година Милосердя (15.00, пізніше Свята Літургія о 16.00) та 18.00.

† Відпусти за померлих: вірні, які від 1 по 8 листопада побожно відвідають цвинтар і помоляться за померлих отримають (за звичайних умов: сповідь, Св. Причастя, відсутність прив’язаності до будь-якого гріха та помоляться в намірах Святішого Отця) повний відпуст, який може бути пожертвуваний кожного дня за одного померлого. 

† На цьому тижні маємо Перші П’ятницю, Суботу та Неділю Місяця. Виставлення Пресвятих Дарів та можливість посповідатися. В П’ятницю відвідуємо хворих. В Суботу зустріч Розарійних Кругів на Святій Літургії о 18.00 та зміна Таємниць.

Намір на листопад: за наших померлих

Нагадуємо дітям про Дев’ятницю Перших П’ятниць Місяця і про сповідь в цю п’ятницю.

† На цьому тижні 20 дітей з нашої парафії з о. Павлом та с. Галиною їдуть на реколекції в Першотравенськ. Просимо про молитву.

На цьому тижні катехез для дітей не буде. Натомість запрошуємо дітей на зустріч, яка відбудеться в храмі  в суботу о 10.00. Буде вихід на Польське кладовище, а пізніше солодкий стіл.

† Тривають репетиції дитячого хору та молодіжного ансамблю, а також катехези. Детальний розклад на дошці оголошень. Просимо дорослих допомогти дітям запланувати час  на катехези. 

† В нашій парафії працює християнський мовний центр «Слово», в якому можна вивчати англійську та польську мови. Розклад уроків на дошці оголошень. 

† В нашій парафії діє Сімейна Порадня, яку щосуботи веде п. Алла Весельська, психолог-психотерапевт. На зустрічі зголошуватися в телефонному режимі. Номер тел. 098 405 80 05.

† В захристії можна придбати Водограй та Водограйчик, лампадки та календарі.

† При виході з каплиці можна взяти листки, на яких записуємо інтенції на листопад за наших померлих. Протягом листопада, кожного дня за записаних померлих буде відправлятися 24 спільних Служб Божих. 

† В нашій парафії триває перегринація ікони Святої Родини з Назарету та образу Ісуса Милосердного.

† Сьогодні в храмі, після Св. Літургії о 18.00 відбудеться екуменічна молитва в стилі ТЕЗЕ. Запрошуємо.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму:  род. Василевських, род. Штурба, Рибчинська Ольга, Росновська Антоніна, Мац Антон.

Дякуємо Павицькому Леоніда за привезення дров.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!