ПЯТА НЕДІЛЯ ВЕЛИКОГО ПОСТУ

1 квітня (середа) –  спомин Пресвятої Діви Марії Милостивої

5 квітня (неділя) – Вербна Неділя

У зв’язку з ситуацією карантину інформуємо про те, що Свята Меса відправляється згідно з розпорядку о встановлених годинах, за участю максимально 10 осіб. 

Всіх, обов’язково дітей та людей літнього віку, просимо залишитися в своїх домівках та дивитися трансляцію Святої Меси по телебаченні EWTN (о 10.00) або слухати Радіо Марія (10.00 та 18.00). Одночасно інформуємо, що в неділю до завершення періоду карантину буде можливість прийняти Святе Причастя в храмі по вул. св. Йоана Павла ІІ, 3б о год. 14.00, 15.00 та 17.00, тоді теж буде можливість приступити до Таїнства Сповіді.

Також після кожної Святої Літургії о 18.00 є півгодинна адорація Пресвятих Дарів, під час якої молимося Коронку до Божого Милосердя про припинення епідемії коронавірусу, за хворих і медпрацівників та співаємо Суплікацію.

† Дякуємо за піст і молитву про покликання до священства та до богопосвяченого життя, а також за священиків та монахинь. 

† На цьому тижні маємо Перші Четвер, П’ятницю, Суботу та Неділю Місяця. В цих днях відбудуться парафіяльні реколекції онлайн, котрі проведе о. Вальдемар. 

В Четвер, П’ятницю та Суботу о 18.00. В неділю о 7.00, 10.00, 12.00 та 18.00. 

Заохочуємо дивитися онлайн трансляцію Святих Літургій та приймати Духовне Причастя.

† В зв’язку з складною економічною ситуацією в парафії, є можливість скласти пожертвування на карточку Приват Банку. Номер карточки 5168742207932322 Матушевський Віктор Генрихович.  Написати: ціль переказу – пожертва на храм. За всі пожертви дуже дякуємо. 

† В часі карантину, всі бажаючі, можуть приступити до Сповіді та прийняти Святе Причастя, для цього потрібно індивідуально в телефонному режимі домовитися зі священиком. 

Номери телефонів:

О. Ярослав 0674104713

О. Віктор 0674117447

О. Вальдемар 0968669500

О. Павло 098223513

Намір на квітень для Розарійних Кругів: про припинення епідемії коронавірусу

† 5 квітня маємо Вербну Неділю. Цього дня буде посвячення верби. Посвячення відбудеться на подвір’ї храму, перед кожною Службою Божою. Після посвячення, на вулиці можна буде прийняти Святе Причастя. Дуже просимо дотримуватися правил безпеки (бути один від одного на відстані до 2 метрів та мати предмети захисту). Просимо, щоб святити приходив один представник з родини, щоб не робити натовпу. Будуть відчиненні ворота з вул. Йоана Павла ІІ та з вул. Героїв Пожежних. На Службах Божих залишається тільки по 10 осіб. 

† В нашій парафії діє Сімейна Порадня, яку щосуботи веде п. Алла Весельська, психолог-психотерапевт. На зустрічі зголошуватися в телефонному режимі. Номер тел. 098 405 80 05.

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного.

†В захристії можна придбати Святе Письмо та щоденик св. Фаустини.

† Тривають внутрішні роботи в храмі. Дякуємо за молитву і просимо про молитву.

Дякуємо також за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Слідзевський Ігор, род. Мельницьких.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!