25 НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

21 вересня (понеділок) – свято св. Матея, апостола та євангеліста

22 вересня (вівторок) – день спомину св. Вінцентія Паллотті

23 вересня (середа) – спомин св. Піо з Пʾєтрельчіни, пресвітера

Оголошується дитячий конкурс «Коли молюся розарій – тримаю Марію за руку». На конкурс, до 4 жовтня, приймаються вироби на розарійну тему, виконанні різними техніками. На переможця чекає приз.

† Щосереди та щоп’ятниці триває піст в намірі священиків. Бажаючих просимо  записатися в захристії. Одночасно дякуємо всім, хто приєднався до цієї ініціативи. 

† Кожного четверга в нашій парафії безкоштовно приймає остеопат. Запис в захристії.

† Курс приготування дорослих до Першого Причастя та Вінчання розпочнеться в суботу, 3 жовтня о 17.00. Бажаючих просимо записатися в захристії. 

† Тривають катехези. З детальним розкладом катехез можна ознайомитися на дошці оголошень. Просимо дорослих допомогти дітям запланувати час на катехези.

† Тривають репетиції дитячого парафіяльного хору, які відбуваються щосуботи о 17.00 та щонеділі о 11.30. Заохочуємо дітей зголошуватися до хору, який веде п. Настя.

† Тривають заняття з польської мови. Розклад на дошці оголошень. 

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного.

† В захристії можна придбати Святе Письмо, молитовники, Щоденник Св. Фаустини, календарі на 2021 р., Водограй та Водограйчик.

† Дякуємо за квіти, які ви приносите для оздоблення храму.

 Дякуємо також за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: Смиковський Вячеслав.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!