26 НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

29 вересня (вівторок) – свято святих Архангелів Михаїла, Гавриїла, Рафаїла

30 вересня (середа) – спомин св. Єроніма, пресвітера і Вчителя Церкви

1 жовтня (четвер) – спомин св. Терези від Дитяти Ісуса, діви і Вчителя Церкви

2 жовтня (п’ятниця) – спомин свв. Ангелів-Хранителів

† На цьому тижні розпочинається жовтень – місяць присвячений молитві Розарію. Запрошуємо на спільний Розарій, який ми молимося вранці під час півгодинного виставлення Пресвятих Дарів перед Св. Літургією о 7.00 та вечором після Св. Літургії о 18.00.

† Дітей та молодь, запрошуємо на Розарій після вечірньої Св. Літургії о 18.00. Щодня (крім неділі) після Розарію, діти будуть отримують «бонуси».  Пам’ятаймо, що через Розарій можна випросити багато благодатей.

† На цьому тижні маємо Перші Четвер, П’ятницю, Суботу на Неділю Місяця. Адорація Пресвятих Дарів та можливість посповідатися. 

В Четвер запрошуємо на адорацію Пресвятих Дарів в намірі священицьких та монаших покликань, яка відбудеться з 19.00 до 21.00. 

В П’ятницю відвідуємо хворих. Також нагадуємо, особливо дітям, про дев‛ятницю Перших П’ятниць місяця. В цю п’ятницю потрібно посповідатися та прийняти Причастя в намірі винагородження за гріхи та зневаги Пресвятому Серця Ісуса. Заохочуємо переглянути плакат розміщений на дверях сповідальні, який інформує про умови та обітниці дев’ятниці.

В Суботу зустріч Розарійних Кругів на Святій Літургії о 18.00 та зміна таємниць. 

Намір на жовтень: про припинення епідемії коронавіруса

† В нашій парафії організовується Розарійне Коло батьків, діти яких є школярами. Є вільні місця. Бажаючих просимо записатися в захристії. 

Також триває «перезавантаження» дитячого і молодіжного Розарійних Кругів. Дітей та молодь, які прагнуть належати до Розарійної спільноти просимо звернутися до захристії. 

Триває дитяча виставка «Коли молюся розарій – тримаю Марію за руку». На виставку, до 4 жовтня, приймаються вироби на розарійну тему, виконанні різними техніками. На учасників чекає приз.

† Щосереди та щоп’ятниці триває піст в намірі священиків. Бажаючих просимо  записатися в захристії. Одночасно дякуємо всім, хто приєднався до цієї ініціативи. 

† Щочетверга в нашій парафії безкоштовно приймає остеопат. Запис в захристії.

† Курс приготування дорослих до Першого Причастя та Вінчання розпочнеться в суботу, 3 жовтня о 17.00. Бажаючих просимо записатися в захристії. 

† Тривають катехези та репетиція хору. Детальний розклад на дошці оголошень. 

† Тривають заняття з польської мови. Розклад на дошці оголошень. 

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного.

† Інформуємо, що 3 жовтня (субота), о 12.00 в храмі (зверху, де триває будівництво) під час Святої Літургії повінчаються наша органістка Анна Жовновська та лектор Андрій Венгловський. Це перше Таїнство Подружжя в храмі. Запрошуємо всіх бажаючих.

† В захристії можна придбати Святе Письмо, молитовники, Щоденник Св. Фаустини, календарі на 2021 р., Водограй та Водограйчик.

† Дякуємо за квіти, які ви приносите для оздоблення храму.

 Дякуємо також за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: 

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!