СВЯТО СТРІТЕННЯ ГОСПОДНЬОГО

3 лютого (понеділок) – спомин св. Власія, єпископа і мученика

5 лютого (середа) – спомин св. Агати, діви та мучениці

6 лютого (четвер) – спомин свв. Павла Мікі і сподвижників, муч.

† Сьогодні відзначаємо свято Стрітення Господнього. З часу визволення євреїв із єгипетського полону кожне перше немовля чоловічої статі належало Богові, і його треба було приносити до храму на 40-й день після народження. Матір Божа та св. Йосип принесли до храму маленького Ісуса. Тоді старець Симеон сказав пророчі слова: «Світло на просвіту поганам і на славу народу твого Ізраїля» (Лк 2, 32).

Тому у день Стрітення освячуються свічки, які називають громницями. Вогонь цих свічок символізує Ісуса – світло на просвіту поганам. Громниця, як говорить сама її назва, охороняє від грому. Громницю також запалюють біля помираючої людини, під час хвороби, катаклізмів, сімейних негараздів та інших небезпек та життєвих труднощів.

† На цьому тижні маємо Перші Четвер та П‛ятницю Місяця. Виставлення Пресвятих Дарів та можливість посповідатися. В Четвер запрошуємо на адорацію Пресвятих Дарів в намірі монаших та священицьких покликань, яка буде тривати від 19.00 до 21.00. 

Також нагадуємо, особливо дітям та молоді про молебні Перших П’ятниць Місяця (посповідатися та прийняти Причастя в цю п’ятницю). 

Намір на лютий для Розарійних Кругів: за богопосвячені особи

Дітей та молодь, які належать до Розарійних Кругів просимо забрати свої таємнички в захристії.

† В понеділок, 3 лютого, в спомин св. Власія відбудеться бласловення  хворих на горло. Запрошуємо.

† В середу, 5 лютого, в спомин св. Агати відбудеться благословення хліба та води.

† На цьому тижні катехез для дітей не буде. Замість катехези запрошуємо учнів 7 та 8 класів, на формаційно-розважальні зустрічі,  у вівторок о 16.00. 

† В суботу, 8 лютого, об 11.00 Сестри Бенедиктинки будуть відзначати літургійний спомин св. Схоластики. Детальна інформація на дошці оголошень. Запрошуємо.

† В наступну неділю, 9 лютого, після вечірньої Святої Літургії о 18.00, в нашій каплиці відбудеться молитва в дусі Тезе. Запрошуємо.

† З 21 по 23 лютого, в Першотравенську відбудеться Оаза Молитви для дорослих та молоді. Детальна інформація на дошці оголошень.

† Тривають парафіяльні душпастирські візити. Пожертви є призначенні на виконання монтажних робіт стелі в храмі, які тривають.

† В нашій парафії діє Сімейна Порадня, яку щосуботи веде п. Алла Весельська, психолог-психотерапевт. На зустрічі зголошуватися в телефонному режимі. Номер тел. 098 405 80 05.

† В захристії можна придбати  свічки.

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: род. Чайківських та Каленських, Поримський Ігор, Сичевська Марія, Терещук Марія.

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!