ЧЕТВЕРТА ВЕЛИКОДНЯ НЕДІЛЯ

8 травня (п’ятниця) – спомин св. Станіслава, єпископа і мученика

† Розпочинається Тиждень молитов за покликання до священства і чернечого життя. Після кожної Святої Літургії молитва про покликання.

На цьому тижні маємо Перший Четвер місяця.

Інтенція на травень для Розарійних Кругів: про припинення епідемії коронавірусу 

† В травні, після кожної Святої Літургії о 7.00 та 18.00, в нашій парафії, є адорація Пресвятих Дарів, під час якої співаємо Лоретанську Літанію до Матері Божої та молимося молитву про припинення епідемії коронавірусу та за хворих і медпрацівників, а також співаємо Суплікацію.

Також нагадуємо, що в часі карантину, щонеділі в храмі по вул. Йоана Павла ІІ, можна сповідатися та приймати Святе Причастя о 14.00, 15.00 та 17.00.

† У зв’язку з ситуацією карантину інформуємо про те, що Свята Меса відправляється згідно з розпорядку о встановлених годинах, за участю максимально 10 осіб (до 60 років), які повинні мати засоби захисту (маски або респіратори).

Всіх, особливо дітей та людей літнього віку, просимо залишитися в своїх домівках та дивитися трансляцію Святої Меси. 

Наголошуємо, що оглядати онлайн трансляцію маємо з повагою та таким відчуттям якби ми знаходилися в храмі на Святій Літургії.  В цьому нам допоможуть такі зовнішні знаки:  накрити стіл білим обрусом та запалити свічку, одягнути святковий одяг та брати активну участь в богослужіннях.

† У вівторок, 5 травня, наш настоятель о. Ярослав буде відзначати 30 річницю священицьких свячень, а о. Вальдемар – день народження. Просимо про молитву.

† В зв’язку з складною економічною ситуацією в парафії, є можливість скласти пожертвування на карточку Приват Банку. Номер карточки 5168742207932322 Матушевський Віктор Генрихович.  Написати: ціль переказу – пожертва на храм. За всі пожертви дуже дякуємо. 

† Домашня Церква запропонувала піст в намірі священиків, який триває щосереди та щоп’ятниці, до кінця цього року. Бажаючих приєднатися до цієї ініціативи просимо записуватися в захристії. 

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: дякуємо за квіти Венгловській Ірині.

ХРИСТОС ВОСКРЕС! АЛЛІЛУЯ!!!