2 НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

21 січня (четвер) – спомин св. Агнеси, діви і мучениці

22 січня (п’ятниця) – урочистість св. Вінцентія Паллотті

Сьогодні розпочинається Тиждень молитов про єдність християн.

† Сьогодні всі Святі Літургії будуть відправлятися в храмі.

† В п’ятницю, 22 січня в паллотинських спільнотах відзначається урочистість св. Вінцентія Паллотті. З цієї нагоди головна урочиста Свята Літургія відбудеться о 18.00 в храмі.  Святі Літургії о 7.00 та Година Милосердя о 15.00 буде в каплиці знизу. 

Св. Вінцентій є засновником Об’єднання Католицького Апостольства до якого належать Отці Паллотини, Сестри Паллотинки та миряни. 

† Запрошуємо на катехези для дорослих до приготування до Першого Причастя та Вінчання. Перша катехеза відбудеться в суботу, 30 січня о 17.00. Запис в захристії.

† Триває набір в третє Розарійне Коло батьків. Вже записалося декілька осіб, також ще є 5 місць в дитяче Розарійне Коло.

†  Триває коляда тобто посвячення домівок. Хто бажає посвятити свій будинок, просимо залишити свої координати в захристії  (ім’я, прізвище, адреса та телефон). 

† Вірні, які не приходять в неділю до храму на Святу Літургію, користуючись диспенсою від єпископа, мають обов’язок брати участь в Святій Літургії онлайн. Наприклад, щонеділі відбувається трансляція Літургії на Першому Національному о 12.30 з храму св. Олександра в Києві. Є також інші можливості.
† В захристії можна придбати Водограйчик, Біблію, молитовники, Щоденник св. Фаустини та громничні свічки.  

† На цьому тижні розпочинаються катехези для дітей та молоді. Запрошуємо.

† В нашій парафії триває перегринація образу Ісуса Милосердного. 

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму

БАЖАЄМО БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!