ТРИДЦЯТА НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ

28 жовтня (п‛ятниця) – свято свв. Симона та Юди Тадея, апостолів


† Сьогодні розпочинається місійний тиждень. Пожертви на місії можна скласти в скриньку біля виходу з храму.

† Сьогодні вітаємо в нашій парафії о. Ігоря Сичова, який о 12:00 відправить Приміційну Святу Літургію.

† Сьогодні після Св. Літургії о 12:00, відбудуться батьківські збори для батьків, діти яких мали приступити до Першого Причастя в травні.

Триває жовтень – місяць присвячений молитві на Розарію. Запрошуємо на спільний Розарій, який молимося вранці під час півгодинного виставлення Пресвятих Дарів перед Св. Літургією о 7:00 та вечором після Св. Літургії о 18:00.

Дітей та молодь, запрошуємо на Розарій після вечірньої Св. Літургії о 18:00. Щодня, крім неділі, діти ведуть Розарій. Пам’ятаймо, що через заступництво Богородиці можна випросити багато благодатей для нашої Батьківщини. 

† У вівторок, 18 жовтня, 50 наших дітей приєдналися до всесвітньої молитовної акції «Мільйон дітей моляться Розарій». Дякуємо батькам, бабусям та дідусям, які дбають про духовний розвиток дітей!

† В понеділок, 24 жовтня, вечірня Свята Літургія о 18:00 та розарій за залежних.

† В п‛ятницю, 28 жовтня, 19 дітей разом з о. Віктором Матушевським та с. Галиною виїзджають на реколекції в Першотравенськ. Просимо про молитву.

† В суботу, 29 жовтня, відбудеться ХХІ Паломництво Круціяти Визволення Людини. Детальна інформація на дошці оголошень.

† Зустріч Розарійних Кругів батьків, які моляться за дітей відбудеться 12 листопада. Вже є зібране 4 Розарійне Коло. 12 листопада відбудеться прийняття до Кола.

† Увага! Діти! В неділю, 13 листопада, після Святої Літургії о 12:00, відбудеться ІV парафіяльний Бал Всіх Святих! Для участі в Балі кожна дитина має підготувати костюм святого та коротку розповідь про нього. 

Також 13 листопада, відбудеться підсумок конкурсу – вистави «Корона для Цариці Розарію». Всі роботи можна оглянути на коридорі біля катехетичного класу. 

† Вже можна приносити імена та прізвища померлих, за яких будемо молитися протягом листопада. Кожного дня за цих померлих буде відправлено 24 спільних Служб Божих в наших Паллотинських храмах. Пожертви будуть призначенні на будову храму. Розклад Святих Літургій на цвинтарях на дошці оголошень. Служба на Польському цвинтарі 2 листопада о 12:00, на Дружбі – 6 листопада о 12:00.

† Будемо купувати БРА – настінні світильки. До нашого храму потрібно 20 шт. Є по 2 та по 3 лампочки. Хто хотів би скласти пожертву на БРА запрошуємо.

† Існує потреба допомоги для поранених військових, які перебувають в шпиталях. Детальна інформація переліку потрібних речей та дошці оголошень.

† Тривають катехези та репетиції хорів. Детальна інформація на дошці оголошень.

† Бажаючих приступити до Таїнства Миропомазання просимо записатися в захристії.

† В захристії можна придбати молитовники, свічки, щоденник Сестри Фаустини, Святе Письмо, Водограй та календарі на 2023 рік та примірник Слово на кожен день

† Дуже дякуємо за квіти, які ви приносите храму та каплиці.

Дякуємо за молитви, продукти та всі пожертви в намірах нашої парафії та будови нашого храму: 

БАЖАЄМО ВСІМ БОЖОЇ ОПІКИ ТА БЛАГОСЛОВЕННЯ!